Uus välisvabatahtlik Kasekese lasteaias

Erasmus + programm - noortevahetus EstYES-i vahendusel

Alates 26. septembrist 2022 alustas vabatahtlikku teenistust Kasekese lasteaias, seekord seitsmes välisvabatahtlik neiu Mariam Katsitadze. Mariam on pärit Gruusia pealinnast Tbilisist ja ta on 23. aastane. Ta on õppinud Tbilisi ülikoolis majandust ja on omandanud magistrikraadi. Töökogemuse on ta saanud pangas kassapidaja ja operaatorina. 

Mariam on abiks õpetajatele nende igapäevatöös. Esialgu on ta Kasekese lasteaia uues rühmas, Sinilill, peagi jõuab ta kogemuse saada ka teistes rühmades. Talle väga meeldivad väikesed lapsed, sai nendega kiiresti kontakti ja on nendele abiks.

Vabatahtliku teenistuse projektis osaleb Mariam sellepärast, et anda võimalus uuteks kogemusteks, panna ennast proovile, arendada keeleoskust ning teada saada Eesti kultuurist. Eestit on ta nimetanud üheks oma lemmikriigiks, tal on huvi eesti elustiili ja keele vastu. Pärast vabatahtliku teenistuse projekti unistab Mariam Eestisse õppima jääda. 

Mariami hobideks on lugemine, veeta aega koos sõpradega, kuulata muusikat. Ta peab ennast heaks suhtlejaks ja suudab lahendata kiiresti tekkinud probleeme. 

Soovime omalt poolt Mariamile põnevat aega Kasekese lasteaias, oleme talle igati toeks ja täname Valga Noortekeskust ning Dea Margust, kes on olnud juba mitmele vabatahtlikule mentoriks!